Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/5749
Title: Дослідження фракціонування пальмової олії
Authors: Кузнецова, Л. М.
Петік, П. Ф.
Демидов, Ігор Миколайович
Папченко, Вікторія Юріївна
Keywords: кристалізація; фракціонування; стеарин; розчинник; crystallization; fractionation; palm oil; stearin; cocoa butter; solvent
Issue Date: 2012
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Дослідження фракціонування пальмової олії / Л. М. Кузнецова, П. Ф. Петік, І. М. Демидов, В. Ю. Папченко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 1. – С. 100-104.
Abstract: У роботі розглянуто фракціонування пальмової олії кристалізацією з розчину в органічному розчиннику. Встановлено умови одержання фракцій пальмової олії при відношенні пальмова олія:органічний розчинник 1:2. Досліджено фізико-хімічні характеристики отриманих фракцій пальмової олії.
In this paper the fractionation of palm oil by crystallization from solution in organic solvent was examined. The conditions for obtaining fractions of palm oil at a ratio of palm oil: organic solvent 1:2 were established. The physico-chemical characteristics of the obtained fractions of palm oil were investigated
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/5749
Appears in Collections:Вісник № 01
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2012_1_Kuznetsova_Doslidzhennia.pdf254,09 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.