Дослідження фракціонування пальмової олії
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
У роботі розглянуто фракціонування пальмової олії кристалізацією з розчину в органічному розчиннику. Встановлено умови одержання фракцій пальмової олії при відношенні пальмова олія:органічний розчинник 1:2. Досліджено фізико-хімічні характеристики отриманих фракцій пальмової олії.
In this paper the fractionation of palm oil by crystallization from solution in organic solvent was examined. The conditions for obtaining fractions of palm oil at a ratio of palm oil: organic solvent 1:2 were established. The physico-chemical characteristics of the obtained fractions of palm oil were investigated
In this paper the fractionation of palm oil by crystallization from solution in organic solvent was examined. The conditions for obtaining fractions of palm oil at a ratio of palm oil: organic solvent 1:2 were established. The physico-chemical characteristics of the obtained fractions of palm oil were investigated
Опис
Ключові слова
кристалізація, фракціонування, стеарин, розчинник, crystallization, fractionation, palm oil, stearin, cocoa butter, solvent
Бібліографічний опис
Дослідження фракціонування пальмової олії / Л. М. Кузнецова, П. Ф. Петік, І. М. Демидов, В. Ю. Папченко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 1. – С. 100-104.