Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/5749
Название: Дослідження фракціонування пальмової олії
Авторы: Кузнецова, Л. М.
Петік, П. Ф.
Демидов, Ігор Миколайович
Папченко, Вікторія Юріївна
Ключевые слова: кристалізація; фракціонування; стеарин; розчинник; crystallization; fractionation; palm oil; stearin; cocoa butter; solvent
Дата публикации: 2012
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Дослідження фракціонування пальмової олії / Л. М. Кузнецова, П. Ф. Петік, І. М. Демидов, В. Ю. Папченко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 1. – С. 100-104.
Краткий осмотр (реферат): У роботі розглянуто фракціонування пальмової олії кристалізацією з розчину в органічному розчиннику. Встановлено умови одержання фракцій пальмової олії при відношенні пальмова олія:органічний розчинник 1:2. Досліджено фізико-хімічні характеристики отриманих фракцій пальмової олії.
In this paper the fractionation of palm oil by crystallization from solution in organic solvent was examined. The conditions for obtaining fractions of palm oil at a ratio of palm oil: organic solvent 1:2 were established. The physico-chemical characteristics of the obtained fractions of palm oil were investigated
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/5749
Располагается в коллекциях:Вісник № 01
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2012_1_Kuznetsova_Doslidzhennia.pdf254,09 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.