Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/5758
Title: Определение оптимальной высоты функциональной емкости СВЧ-сушилки
Authors: Потапов, В. А.
Цуркан, М. М.
Keywords: тепловая обработка; сушение пищевого сырья; СВЧ-энергия; СВЧ-нагрев; MV-warming; functional capacity
Issue Date: 2012
Publisher: НТУ "ХПИ"
Citation: Потапов В. А. Определение оптимальной высоты функциональной емкости СВЧ-сушилки / В. А. Потапов, М. М. Цуркан // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ". – 2012. – № 1. – С. 148-152.
Abstract: Рассмотрен вопрос определения оптимальных геометрических размеров функциональной емкости для размещения обезвоживаемого сырья в СВЧ-сушилке.
The question of determination of optimum geometrical sizes of functional capacity is considered for placing of the dehydrated raw material in MV-dryer.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/5758
Appears in Collections:Вісник № 01

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2012_1_Potapov_Opredeleniye.pdf272,77 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.