Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/5762
Title: Застосування нових видів сировини у функціональних продуктах харчування
Authors: Жулінська, О. В.
Keywords: функціональні напої; бiологiчно активнi речовини; наносировина; технологічна складова напоїв; рецептура напоїв
Issue Date: 2012
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Жулінська О. В. Застосування нових видів сировини у функціональних продуктах харчування / О. В. Жулінська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 1. – С. 118-122.
Abstract: Робота присвячена проблемі обгрунтування застосування різних нутрицевтиків у функційних напоях. Розглянуто питання введення до складу рецептури напою мікробіологічного каротину та гідратованих фулеренів для створення продукту з профілактичними властивостями.
The work is dedicated to the problem of grounding the usage different nutriceutics in functional drinks. The problem of the introducing the microbiological carotene and hydrated fullerenes in the drinks formulation has been reviewed in order to create the product with prophylactic features.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/5762
Appears in Collections:Вісник № 01

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2012_1_Zhulinska_Zastosuvannia.pdf243,12 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.