Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57637
Title: Сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства
Authors: Жадан, Юлія Володимирівна
Жадан, Тетяна Андріївна
Keywords: Fast Casual; Food Court; Street-food; Free flow
Issue Date: 2022
Publisher: Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського
Citation: Жадан Ю. В. Сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства / Ю. В. Жадан, Т. А. Жадан // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - С. 80-82.
Abstract: Розглянуто та проаналізовано сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства.
ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6544-7602
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57637
Appears in Collections:Кафедра "Туризм i готельно-ресторанний бізнес"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zhadan_Suchasni_Tendentsii_Rozvytku_2022.pdf3,95 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.