Сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського

Анотація

Розглянуто та проаналізовано сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства.

Опис

Ключові слова

Fast Casual, Food Court, Street-food, Free flow

Бібліографічний опис

Жадан Ю. В. Сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства / Ю. В. Жадан, Т. А. Жадан // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - С. 80-82.