Сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського

Анотація

Розглянуто та проаналізовано сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства.

Опис

Ключові слова

Fast Casual, Food Court, Street-food, Free flow

Бібліографічний опис

Жадан Ю. В. Сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства / Ю. В. Жадан, Т. А. Жадан // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - С. 80-82.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced