Сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського
Анотація
Розглянуто та проаналізовано сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства.
Опис
Ключові слова
Fast Casual, Food Court, Street-food, Free flow
Бібліографічний опис
Жадан Ю. В. Сучасні тенденції розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства / Ю. В. Жадан, Т. А. Жадан // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - С. 80-82.