Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57647
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГригоров, Андрій Борисовичuk
dc.contributor.authorТульська, Альона Геннадіївнаuk
dc.date.accessioned2022-07-11T09:09:45Z-
dc.date.available2022-07-11T09:09:45Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки з виконання випускної кваліфікаційної роботи "Проект установки піролізу етанової фракції" : для студентів ден. та заоч. форм навчання освіт. ступеня "бакалавр" спец. 161 "Хімічні технології та інженерія" / А. Б. Григоров, А. Г. Тульська ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – 32 с.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57647-
dc.description.abstractМетодичні вказівки призначені для надання студентам необхідної допомоги у належній підготовці та виконанні випускної кваліфікаційної роботи бакалавра з хімічної технології. У методичних вказівках детально наведено основні вимоги до змісту і структури випускної кваліфікаційної роботи з хімічної технології у цілому та теоретичні основи, технологічна схема, розрахунок установки піролізу етанової фракції. Призначені для бакалаврів спеціальності 161 "Хімічні технології та інженерія".uk
dc.language.isouk-
dc.publisherНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"uk
dc.subjectметодичні вказівкиuk
dc.subjectнавчальний процесuk
dc.subjectхімічні технологіїuk
dc.subjectтермодинаміка піролізу вуглеводнівuk
dc.subjectвідкладення коксуuk
dc.subjectреакториuk
dc.titleМетодичні вказівки з виконання випускної кваліфікаційної роботи "Проект установки піролізу етанової фракції"uk
dc.typeLearning Objecten
dc.identifier.orcidorcid.org/0000-0001-5370-7016-
Appears in Collections:Кафедра "Технологія переробки нафти, газу та твердого палива"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
prohramy_2022_Proekt.pdf395,13 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.