Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57895
Название: Improvement of Operational Properties of Technological Fuel – A Review
Авторы: Shevchenko, Kyrylo
Grigorov, A. B.
Neshko, Svetlana
Desna, Natalia
Bondarenko, Oleksandr
Stetsiuk, Yevhen
Ключевые слова: technological fuel; secondary raw materials; polyolefins; thermal destruction; quality indicators; operational properties
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Improvement of Operational Properties of Technological Fuel – A Review [Electronic resource] / K. Shevchenko [et al.] // Petroleum and coal. – Electronic text data. – 2021. – Vol. 63, iss. 1. – P. 34-40. – URL: https://www.vurup.sk//wp-content/uploads/2021/01/PC-X_Grigorov_200.pdf, free (accessed 08.09.2022).
Краткий осмотр (реферат): An overview of the ways of improving the operational properties of furnace and boiler fuels has been presented; their positive and negative features have been analyzed. It has been established that the most effective way to improve the operational properties of furnace and boiler fuels is their compounding with additives as well as various components since it is easy to implement under conditions of direct application of process fuel. It has been suggested that a very successful alternative to the additives and components used in industry can be fractions (components) obtained by thermal destruction in the temperature range of 300-380°C of secondary polymer raw materials, represented by polyethylene, polypropylene, and polystyrene.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/57895
Располагается в коллекциях:Кафедра "Технологія переробки нафти, газу та твердого палива"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
PC_2021_63_Shevchenko_Improvement_of_operational.pdf419,36 kBAdobe PDFОткрыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.