Математична модель процесу виготовлення маргарину твердої товарної форми
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Тарасенко В. П.
Анотація
Опис
Ключові слова
технологія виробництва маргаринів, частина топленого яловичого жиру, ферментативна активність, емульгуюча здатність, напівтверді агрегати, створення емульсій
Бібліографічний опис
Лук’яненко Ю. В. Математична модель процесу виготовлення маргарину твердої товарної форми / Ю. В. Лук’яненко, О. Г. Шутинський // Інформатика, управління та штучний інтелект : тези 8-ї міжнар. наук.-техн. конф., Харків – Краматорськ, 16-19 листопада 2021 р. / наук. ред. В. Д. Дмитрієнко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Тарасенко В. П., 2021. – С. 87.