Математична модель процесу виготовлення маргарину твердої товарної форми

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Тарасенко В. П.

Анотація

Опис

Ключові слова

технологія виробництва маргаринів, частина топленого яловичого жиру, ферментативна активність, емульгуюча здатність, напівтверді агрегати, створення емульсій

Бібліографічний опис

Лук’яненко Ю. В. Математична модель процесу виготовлення маргарину твердої товарної форми / Ю. В. Лук’яненко, О. Г. Шутинський // Інформатика, управління та штучний інтелект : тези 8-ї міжнар. наук.-техн. конф., Харків – Краматорськ, 16-19 листопада 2021 р. / наук. ред. В. Д. Дмитрієнко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Тарасенко В. П., 2021. – С. 87.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в