Комплексні системи викладання дисципліни технологія харчових та хімічних виробництв як складова розвитку ассоціацій EFCE та CFE-UA

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, хімічні виробництва, підготовка фахівців, підготовка спеціалістів, болонська система навчання, наукові дослідження, наукові розробки, наукові дослідження, навчання студентів, вища освіта

Бібліографічний опис

Бухкало С. І. Комплексні системи викладання дисципліни технологія харчових та хімічних виробництв як складова розвитку ассоціацій EFCE та CFE-UA / С. І. Бухкало // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості : зб. матеріалів IX Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2021 р. / ред. кол. Л. Л. Товажнянский [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2021. – С. 285-291.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в