Вітамінізований харчовий функціональний продукт на основі рослинних олій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

ДП "Український інститут інтелектуальної власності"

Анотація

Вітамінізований харчовий функціональний продукт на основі рослинних олій, який відрізняється тим, що як основу рослинних олій він містить суміш рафінованої соєвої (40-60%), нерафінованої кунжутної (5-30%), соняшникової (20-45%) олій, а також β-каротин (0,015-0,020%), при цьому співвідношення полінасичених жирних кислот омега-6 та омега-3 в основі - (9:1)-(10,0:1).

Опис

Ключові слова

патент, корисна модель, масложирова промисловість, сумішева олія, окислювання, концентрація

Бібліографічний опис

Пат. на корисну модель 47882 Україна, МПК (2009) A23D 9/00. Вітамінізований харчовий функціональний продукт на основі рослинних олій / Кричковська Л. В., Бєлінська А. П. ; власник НТУ "ХПІ" (Україна). – № u200909635 ; заявл. 21.09.2009 ; опубл. 25.02.2010, Бюл. № 4. – 3 с.