Організаційно-методичне забезпечення обліку винагород працівникам підприємства готельно-ресторанного бізнесу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

ФОП Томенко Ю. І.

Анотація

Опис

Ключові слова

готельно-ресторанний бізнес, обліково-аналітичне забезпечення, трудові ресурси, заробітна плата, винагороди працівників

Бібліографічний опис

Побережна Н. М. Організаційно-методичне забезпечення обліку винагород працівникам підприємства готельно-ресторанного бізнесу / Н. М. Побережна, К. С. Кушнарьов // Результати наукових конференцій Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту та міжнародного бізнесу НТУ "ХПІ" за 2020 рік : в 2 т. Т. 1. Дослідження та оптимізація економічних процесів "Оптимум–2020" : труди 16-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 2-4 грудня 2020 р. / ред.: Є. М. Строков ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : Томенко Ю. І., 2020. – С. 141-143.