Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу "Контроль та керування біотехнологічними процесами"

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою освоєння навчальної дисципліни "Контроль та керування біотехнологічними процесами" є формування у студентів системи знань з основ контролю та регулювання технологічних параметрів і керування процесами біотехнологічних виробництв з використанням приладів і засобів автоматизації. У результаті вивчення дисципліни студент повинен знати: - основні поняття теорії керування технологічними процесами; - основні види систем автоматичного регулювання; - типові системи автоматичного управління у біотехнічній промисловості; - методи та засоби діагностики та контролю основних технологічних параметрів. У результаті вивчення дисципліни студент повинен вміти: - обгунтовувати раціональну систему регулювання технологічного процесу; - вибирати конкретні типи приладів для діагностики хіміко-технологічного процесу. Дані методичні вказівки мають допомогти у самостійному вивченні ряду тем, передбачених робочою програмою навчальної дисципліни "Контроль та керування біотехнологічними процесами" студентам спеціальності 162 "Біотехнології та біоінженерія".

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, засоби автоматизації, хімічні технології, автоматизовані системи керування, автоматичні системи регулювання, вимірювальні перетворювачі, температурні показники, вимірювання вологості газів

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу "Контроль та керування біотехнологічними процесами" [Електронний ресурс] : для студентів заоч. форми навчання спец. 162 "Біотехнології та біоінженерія" / уклад. А. П. Бєлінська ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – 14 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/59878.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced