Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Економіка готелів та ресторанів"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Курсовий проєкт виконується відповідно до навчального плану спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітнього ступеня «бакалавр» Метою написання курсової роботи з економіки готелів та ресторанів є поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять з дисципліни; формування навичок творчого мислення, дослідження особливостей економічного механізму функціонування суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, формування та використання їх ресурсного потенціалу та розробка раціональних рішень щодо удосконалення їх діяльності.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, готель, ресторан, фінансово-економічні показники діяльності, економіка

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Економіка готелів та ресторанів" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: Н. В. Якименко-Терещенко, Т. А. Жадан ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – 28 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60007.