Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6020
Название: Вдосконалення політики ціноутворення в сучасних умовах господарювання
Авторы: Педенко, М. М.
Ключевые слова: ціна; бажаність; конкурентоспроможність; продукція; price; valued pricing; function of desirability; competitiveness of commodity
Дата публикации: 2013
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Педенко М. М. Вдосконалення політики ціноутворення в сучасних умовах господарювання / М. М. Педенко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Технічний прогрес і ефективність виробництва. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 20 (993). – С. 121-126.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто метод ціноутворення, який би в сучасних умовах господарювання був орієнтований на споживача.
The method of pricing, which in modern terms is oriented to the user, is considered.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6020
Располагается в коллекциях:Вісник № 20

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2013_20_Pedenko_Vdoskonalennia.pdf357,7 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.