Електронні підсилювачі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Методичні вказівки розроблено для студентів очної, заочної та дистанційної форми навчання за спеціальністью 172 "Телекомунікація та радіотехніка"». В якості лабораторної бази рекомендовано використовувати прикладний пакет Multisim з вільним доступом. Для грунтовного розуміння матеріалу перед виконанням робіт необхідно вивчити матеріал навчального посібника. Звіт про виконання надсилається в гугл-класс, або в TIMS, або в надрукованому вигляді особисто викладачу.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, лабораторні роботи, біполярний транзистор, схема зі спільним емітером, схема зі спільним колектором, схема зі спільною базою

Бібліографічний опис

Електронні підсилювачі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Основи електроніки" : для студентів спец. "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології", "Телекомунікація та радіотехніка" усіх форм навчання вищих навч. закладів / уклад.: А. І. Гапон, В. М. Лещенко, О. Г. Васильченков ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – 40 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60569.