Методичні вказівки щодо виконання індивідуального завдання (реферату) з дисципліни "Вступ до спеціальності. Ознайомча практика"

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисципліна «Вступ до спеціальності. Ознайомча практика» є обов’язковим освітнім компонентом спеціальної (фахової) підготовки студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня освіти. Методичні вказівки щодо виконання індивідуального завдання розроблені відповідно до рекомендацій МОН України з навчально-методичного забезпечення і складені відповідно до робочої програми дисципліни «Вступ до спеціальності. Ознайомча практика».

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, готельно-ресторанна справа, вступ до спеціальності, ознайомча практика, реферат, портфоліо

Бібліографічний опис

Методичні вказівки щодо виконання індивідуального завдання (реферату) з дисципліни "Вступ до спеціальності. Ознайомча практика" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 241 "Готельно-ресторанна справа" першого (бакалаврського) рівня освіти усіх форм навчання / уклад.: Н. В. Якименко-Терещенко, Т. Ю. Чайка, В. О. Александрова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – 22 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60896.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced