Актуальність нарощення об'ємів виробництва мальтолу за принципами "зелених технологій"
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
смакоароматичні речовини, фармацевтична промисловість, технологічні добавки, флюїдна екстракція
Бібліографічний опис
Корнієнко А. А. Актуальність нарощення об'ємів виробництва мальтолу за принципами "зелених технологій"/ А. А. Корнієнко, В. В. Анан'єва // Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості [Електронний ресурс] : зб. матеріалів 10-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2022 р. / ред. кол.: T. Mdzinarashvili [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2022. – С. 64-66. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/60919.