Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6137
Название: Підвищення технічного рівня лабіринтно-гвинтового насоса за рахунок вдосконалення його робочих органів
Другие названия: Increasing the technical level of a labyrinth-helical pump by improving its working bodies
Авторы: Лебедєв, Антон Юрійович
Ключевые слова: насоси; робочі органи; гвинтова канавка; технічний рівень; газовміст; labyrinthine-screw pump; working bodies; screw groove; technical level; gas content
Дата публикации: 2014
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Лебедєв А. Ю. Підвищення технічного рівня лабіринтно-гвинтового насоса за рахунок вдосконалення його робочих органів / А. Ю. Лебедєв // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Математичне моделювання в техніці та технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 6 (1049). – С. 111-117.
Краткий осмотр (реферат): Наведено методику визначення технічного рівня лабіринтно-гвинтового насоса. Проведено аналіз впливу форми робочих органів насоса та газовмісту робочої рідини на цей показник. Отримані дані дозволяють на етапі проектування оцінити і визначити шляхи підвищення технічного рівня лабіринтно-гвинтового насоса.
A method of determining the technical level of a labyrinth-helical pump is proposed. The influence of the form of working bodies and the gas content of working fluid on this index is analyzed. The data obtained allow estimating and identifying ways to improve the technical level of a labyrinth-helical pump at the design stage.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6137
ISSN: 2222-0631
Располагается в коллекциях:Вісник № 06

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2014_6_Lebediev_Pidvyshchennia.pdf3,75 MBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.