Study of lipase stability in vegetable raw materials
Дата
2022
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
lipase, hydrolytic enzymes, oilseeds, triacylglycerols, seed quality, acid number, seeds oxidative stability, experimental study, sunflower, flax, sesame, lipase complex inactivating method, approximation equations, oilseeds treatment, ліпаза, гідролітичні ферменти, насіння олійних культур, триацилгліцерини, якість насіння, кислотне число, окислювальна стабільність насіння, експериментальне дослідження, соняшник, льон, кунжут, метод інактивації ліпазного комплексу, апроксимаційні рівняння, обробка насіння олійних культур
Бібліографічний опис
Belinska A. P. Study of lipase stability in vegetable raw materials / A. P. Belinska, O. O. Varankina // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 380.