Study of lipase stability in vegetable raw materials

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

lipase, hydrolytic enzymes, oilseeds, triacylglycerols, seed quality, acid number, seeds oxidative stability, experimental study, sunflower, flax, sesame, lipase complex inactivating method, approximation equations, oilseeds treatment, ліпаза, гідролітичні ферменти, насіння олійних культур, триацилгліцерини, якість насіння, кислотне число, окислювальна стабільність насіння, експериментальне дослідження, соняшник, льон, кунжут, метод інактивації ліпазного комплексу, апроксимаційні рівняння, обробка насіння олійних культур

Бібліографічний опис

Belinska A. P. Study of lipase stability in vegetable raw materials / A. P. Belinska, O. O. Varankina // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 380.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в