Modern aspects of bakery products technology improving via addition of spirulina
Дата
2022
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
biotechnology of bakery production, spirulina, products for a healthy diet, additional prescription components, seaweed, baking industry, study, chemical composition of spirulina, microalgae, pharmacological properties, біотехнологія хлібобулочних виробництв, спіруліна, продукти для здорового харчування, додаткові рецептурні компоненти, морські водорості, хлібопекарська промисловість, дослідження, хімічний склад спіруліни, мікроводорості, фармакологічні властивості
Бібліографічний опис
Onoriode O. Modern aspects of bakery products technology improving via addition of spirulina / O. Onoriode, L. S. Myronenko, T. V. Shkolnikova // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 387.