Increasing of protein-fat confectionery product biological value for special nutrition
Дата
2022
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
biological value of the products, protein-fat confectionery product, product for special nutrition, soy protein, food industry, study, soy isolate, curd cheese-pumpkin dessert, organoleptic characteristics, experimental studies, effective viscosity, technological properties, біологічна цінність продуктів, білково-жировий кондитерський вироб, продукт для спеціального харчування, соєвий білок, харчова промисловість, дослідження, соєвий ізолят, сирно-гарбузовий десерт, органолептичні показники, експериментальні дослідження, ефективна в'язкість, технологічні властивості
Бібліографічний опис
Petik I. P. Increasing of protein-fat confectionery product biological value for special nutrition / I. P. Petik, S. V. Bochkarev, L. S. Myronenko // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 388.