Increasing of protein-fat confectionery product biological value for special nutrition

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

biological value of the products, protein-fat confectionery product, product for special nutrition, soy protein, food industry, study, soy isolate, curd cheese-pumpkin dessert, organoleptic characteristics, experimental studies, effective viscosity, technological properties, біологічна цінність продуктів, білково-жировий кондитерський вироб, продукт для спеціального харчування, соєвий білок, харчова промисловість, дослідження, соєвий ізолят, сирно-гарбузовий десерт, органолептичні показники, експериментальні дослідження, ефективна в'язкість, технологічні властивості

Бібліографічний опис

Petik I. P. Increasing of protein-fat confectionery product biological value for special nutrition / I. P. Petik, S. V. Bochkarev, L. S. Myronenko // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 388.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в