Передумови для налагодження виробництва пробіотичних напоїв в Україні
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Анотація
Опис
Ключові слова
пробіотичні продукти, харчова промисловість України, пробіотична харчова продукція, фруктові соки, пробіотичні культури, пробіотики, гіпоалергенні пробіотики, пробіотичні напої, молочнокисле бродіння фруктового соку, комерційні штами пробіотичних бактерій
Бібліографічний опис
Колдашева В. О. Передумови для налагодження виробництва пробіотичних напоїв в Україні / В. О. Колдашева, О. В. Звягінцева // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 434.