Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни "Регіональна техногенна та промислова безпека в умовах сталого розвитку"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В рамках виконання самостійної роботи студенти розглядають основні вимоги до підсистем системи техногенної безпеки об’єктів, поняття підсистеми локалізації та ліквідації аварій і надзвичайних ситуацій техногенного характеру на виробництві та порядок проведення ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки. Актуальними є питання аналізу й оцінки потенційної небезпеки об'єктів господарювання для людини й навколишнього середовища, здійснення контролю за дотриманням на підприємствах, в установах та організаціях незалежно від форм власності чинного законодавства, правил, стандартів, норм, положень, інструкцій з питань техногенної безпеки.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, самостійна робота, сталий розвиток, ризик, безпека, забезпечення техногенної безпеки

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни "Регіональна техногенна та промислова безпека в умовах сталого розвитку" [Електронний ресурс] : для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр", напрям підготовки 26 "Цивільна безпека", освітня професійна програма "Охорона праці", спец. 263 "Цивільна безпека" спеціалізація 263-1 "Охорона праці" / уклад.: Н. Є. Твердохлєбова, Н. С. Євтушенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 12 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/61998.