Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни "Перша невідкладна домедична допомога у надзвичайних ситуаціях"

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Основними завданнями самостійної роботи студентів є підготовка і виконання поточної навчальної програми і робочого плану, а також самостійне вивчення окремих розділів дисципліни під керівництвом викладача. Крім того, дана методична розробка забезпечує студентам, що навчаються за індивідуальними програмами, можливість виконання навчальних завдань за індивідуальною навчальною програмою з дисципліни “Перша невідкладна домедична допомога у надзвичайних ситуаціях”, що відповідає кінцевим конкретним результатам індивідуального навчання.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, надзвичайна ситуація, домедична допомога, постраждалий, ризик, безпека

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни "Перша невідкладна домедична допомога у надзвичайних ситуаціях" [Електронний ресурс] : для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" спец. 263 "Цивільна безпека" / уклад.: Н. Є. Твердохлєбова, Н. С. Євтушенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 13 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/62000.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced