Визначення деяких властивостей різновидів борошна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

компетентнісний підхід, інноваційне комплексне проектування, аналіз літератури, клейковина, кислотне число, борошно, кислотність борошна, органолептичні методи, фізико-механічні властивості клейковини, харчові технології

Бібліографічний опис

Визначення деяких властивостей різновидів борошна / Є. Нехаєв, К. Балишев, Д. Штонда, Д. Савченко, Є. Фєдорченко, Я. Яценко, В. Янко, А. Пересоляк, С. І. Бухкало, С. П. Іглін, Н. Мірошниченко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies : science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 458.