Визначення деяких властивостей різновидів борошна

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

Опис

Ключові слова

компетентнісний підхід, інноваційне комплексне проектування, аналіз літератури, клейковина, кислотне число, борошно, кислотність борошна, органолептичні методи, фізико-механічні властивості клейковини, харчові технології

Бібліографічний опис

Визначення деяких властивостей різновидів борошна / Є. Нехаєв, К. Балишев, Д. Штонда, Д. Савченко, Є. Фєдорченко, Я. Яценко, В. Янко, А. Пересоляк, С. І. Бухкало, С. П. Іглін, Н. Мірошниченко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies : science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 458.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced