Управління якості, основи системи безпеки та експертиза харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Анотація

У тексті лекцій розглянуто історичні аспекти становлення системи контролю якості та безпечності харчових продуктів, особливості сучасної міжнародної бази відповідних нормативних матеріалів. Викладено питання ідентифікації та фальсифікації харчових продуктів та прикладі олій та жирів. Розглянуто основи експертизи та сенсорного аналізу харчових продуктів. Призначено для студентів спеціальності 181 «Харчові технології».

Опис

Бібліографічний опис

Управління якості, основи системи безпеки та експертиза харчових продуктів : конспект лекцій зі спец. 181 "Харчові технології" для студентів другого (магістер.) рівня всіх форм навчання [Електронний ресурс] / уклад.: В. К. Тимченко, С. М. Мольченко, О. М. Гудзь ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електронні текст. дані. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – 194 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/62494

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в