Публікація:
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з курсу "Менеджмент 5 (Управління результативністю)"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Фундаментальним завданням менеджменту є управління результативністю діяльності організації. Результат у менеджменті – це ступінь досягнення цілі та бажаний наслідок (підсумок) виконання певних дій, передбачених управлінськими рішеннями. Ціль виступає як передбачення результату управлінської діяльності будь-якої організації. Цілепостановка – це процес усвідомлення та формування цілей організації. Ціль потребує всебічного якісного оцінювання сучасного та майбутнього стану системи. Мета виконання курсової роботи: отримання глибоких знань про закономірності, принципи та методологію управління результативністю бізнесу із фокусом на формування навичок розробки стратегічних систем її вимірювання. Завдання курсової роботи направлені на формування знань професійних менеджерів, які володіють сучасними знаннями, навичками та вмінням в сфері бізнесу, які здатні результативно виконувати свої функції на практиці. Написання курсової роботи з дисципліни «Менеджмент 5» є узагальненням отриманих студентами у процесі навчання знань щодо предметної сфери та методологічної основи управління результативністю. Курсова робота з дисципліни «Менеджмент 5» – це дослідницький проєкт практичного спрямування, який сприяє формуванню у студента навичок наукової роботи (пошук джерел інформації та аналітична робота з ними), а також водночас поглиблює вміння до критичного мислення, узагальнення та обґрунтованих висновків.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, менеджмент, результативність, цілепостановка, ключові показники результативності, збалансована система показників

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання курсової роботи з курсу "Менеджмент 5 (Управління результативністю)" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 073 "Менеджмент" / уклад.: Н. С. Краснокутська, О. С. Маковоз, В. І. Ковшик ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2021. – 24 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/63126.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced