Методичні вказівки до практичних занять з курсу "Базові елементи вимірювальної техніки"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дані методичні вказівки призначені для доповнення знань студентів, отриманих на лекціях та для допомоги при виконанні практичних завдань. Методичні вказівки складаються з восьми занять, відповідно до навчального плану з цієї дисципліни і містять як теоретичний матеріал, що входить до складу лекцій так і практичні схемні рішення і завдання для розв’язання на практичних заняттях. У практичних завданнях передбачене проведення комп’ютерного моделювання у середовищі Multisim для перевірки отриманих теоретичних результатів.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, практичні заняття, транзисторні підсилювачі потужності, транзистори, силові ключі, завади в схемах, аналогова земля, цифрова земля, оптрони, лінійні стабілізатори напруги

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до практичних занять з курсу "Базові елементи вимірювальної техніки" [Електронний ресурс] : для студентів спец. 175 "Інформаційно-вимірювальні технології" / уклад.: І. В. Григоренко, М. В. Трохін ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 73 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/63240.