Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни "Облік і оподаткування діяльності фінансово-кредитних установ"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вивчення студентами теоретичних і практичних основ обліку діяльності фінансово-кредитних установ виступає важливим моментом у процесі підготовки бакалаврів. Метою вивчення дисципліни «Облік і оподаткування діяльності фінансово-кредитних установ» виступає формування та закріплення у майбутніх фахівців зі спеціальності «Облік і оподаткування» системних знань з концептуальних засад та організаційних аспектів ведення обліку фінансово-кредитних установ на принципах їх ефективного функціонування й забезпечення соціально-економічного розвитку суспільства. Підготовка до практичних занять передбачає вирішення ситуаційних задач (аналіз матеріалів для розкриття, логічні завдання) до відповідної теми. Перед виконанням завдань необхідно ретельно вивчити всі питання теми, ознайомитися й опрацювати рекомендовану літературу і нормативні джерела.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, практичні заняття, облік, оподаткування, фінансово-кредитні установи, звітність

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни "Облік і оподаткування діяльності фінансово-кредитних установ" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" всіх форм навчання / уклад. А. С. Колєсніченко; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 34 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/63290.