Публікація:
Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни "Обліково-аналітичне забезпечення діяльності фінансово-кредитних установ"

Дослідницькі проекти

Структурні одиниці

Випуск видання

Анотація

Навчальна дисципліна «Обліково-аналітичне забезпечення діяльності фінансово-кредитних установ» є фаховою нормативною дисципліною, яка складена відповідно до освітньої програми «Облік, аудит і оподаткування». У зв'язку з цим вивчення студентами теоретичних і практичних основ обліку у фінансово-кредитних установах є важливим моментом у процесі підготовки бакалаврів. Для отримання студентами глибоких знань і практичних навичок у навчальному процесі використовуються різні форми аудиторної та позааудиторної самостійної роботи. Ціль підготовки індивідуального завдання – поглиблення та закріплення знань, отриманих у процесі теоретичних і практичних занять; формування навичок творчого мислення і навичок самостійної науково-дослідницької роботи.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, індивідуальне завдання, фінансово-кредитні установи, обліково-аналітичне забезпечення, облік, звітність

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з дисципліни "Обліково-аналітичне забезпечення діяльності фінансово-кредитних установ" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" всіх форм навчання / уклад. А. С. Колєсніченко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 21 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/63296.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced