Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни з дисципліни "Податкове адміністрування та податкова звітність"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Однією з найсуттєвіших і водночас найбільш складних проблем у процесі розвитку ринкової економіки в Україні виступає удосконалення фінансових взаємовідносин, насамперед податкових, між суб’єктами підприємницької діяльності та органами ДФС України. Підвищення ефективності податкового адміністрування та покращення податкової роботи спрямовані на забезпечення максимального наповнення бюджету. Засвоєння теоретичного матеріалу, вирішення практичних завдань та ситуацій щодо оподаткування різними податками, складання податкових декларацій, що наведені в індивідуальному завданні у вигляді курсового проекту, передбачає знання окремих положень Податкового кодексу України, листів ДФС України та інших нормативних документів. Розв’язання практичних завдань та ситуацій дозволяє не тільки отримати більш глибокі знання з певної теми, але набути навичок практичної роботи зі складання податкової та інших видів звітності.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, курсовий проєкт, податки, податкове адміністрування, податкова звітність, облік

Бібліографічний опис

Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Податкове адміністрування та податкова звітність" [Електронний ресурс] : для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" всіх форм навчання / уклад. А. С. Колєсніченко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 38 с. – URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/63301.