Розрахунки вентиляторних градирень

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Моделіст

Анотація

Вода в промисловості та енергетиці широко використовується для охолодження найрізноманітніших речовин і вузлів установок (наприклад, для конденсації та охолодження газоподібних і рідких продуктів хімічних і нафтохімічних виробництв, для конденсації пари, що відпрацювала після розширення її в парових двигунах, для відведення теплоти від масла в маслоохолоджувачах систем охолодження стисненого повітря та для охолодження іншого обладнання в цілях запобігання його руйнування під впливом високих температур (наприклад, циліндрів компресорів, кладки виробничих печей й т.і.). Існують дві основні схеми виробничого водопостачання: прямоточне (з одноразовим використанням води, наприклад, з річок, та зливом теплої води назад у річку) та оборотне.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, електрична енергія, оборотне водопостачання, градирня, прямоточне водопостачання, зрошувачі, краплеуловлювачі, охолодження

Бібліографічний опис

Розрахунки вентиляторних градирень : метод. вказівки для курсового і дипломного проектування для студентів спец. 144 "Теплоенергетика" всіх форм навчання / уклад.: О. Р. Пересьолков, О. В. Круглякова ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : Моделіст, 2023. – 56 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced