Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6754
Название: Дослідження впливу концентрації початкового сусла на утворення побічних продуктів бродіння в технології високогустинного пивоваріння
Авторы: Тонюк, Марина Леонідівна
Варанкіна, Олександра Олександрівна
Ключевые слова: технології харчові; продукти побічні; сухі речовини
Дата публикации: 2012
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Тонюк М. Л. Дослідження впливу концентрації початкового сусла на утворення побічних продуктів бродіння в технології високогустинного пивоваріння / М. Л. Тонюк, О. О. Варанкіна // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 9. – С. 105-109.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено технологію високогустинного пивоваріння. Визначено переваги використання сусла високої густини на стадії бродіння. Визначено залежності вмісту побічних продуктів бродіння в пиві від масової частки сухих речовин в початковому суслі.
The high-gravity brewing technology is investigated. The advantages of using high-density wort to the fermentation stage is identified. The dependences of the content of by-products of fermentation in beer from the mass fraction of fatin the original wort is constructed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6754
Располагается в коллекциях:Вісник № 09
Кафедра "Бiотехнологiя, біофізика та аналiтична хiмiя"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2012_9_Toniuk_Doslidzhennia.pdf260,3 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.