Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6754
Title: Дослідження впливу концентрації початкового сусла на утворення побічних продуктів бродіння в технології високогустинного пивоваріння
Authors: Тонюк, Марина Леонідівна
Варанкіна, Олександра Олександрівна
Keywords: технології харчові; продукти побічні; сухі речовини
Issue Date: 2012
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Тонюк М. Л. Дослідження впливу концентрації початкового сусла на утворення побічних продуктів бродіння в технології високогустинного пивоваріння / М. Л. Тонюк, О. О. Варанкіна // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 9. – С. 105-109.
Abstract: Досліджено технологію високогустинного пивоваріння. Визначено переваги використання сусла високої густини на стадії бродіння. Визначено залежності вмісту побічних продуктів бродіння в пиві від масової частки сухих речовин в початковому суслі.
The high-gravity brewing technology is investigated. The advantages of using high-density wort to the fermentation stage is identified. The dependences of the content of by-products of fermentation in beer from the mass fraction of fatin the original wort is constructed.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6754
Appears in Collections:Вісник № 09
Кафедра "Бiотехнологiя, біофізика та аналiтична хiмiя"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2012_9_Toniuk_Doslidzhennia.pdf260,3 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.