Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6885
Название: Дослідження впливу інноваційної складової на стан конкурентоспроможності підприємства
Авторы: Алексєєва, Т. І.
Ключевые слова: інновації; розвиток підприємства; потенціал інноваційний; innovations; innovative constituent; competitiveness; development of enterprise
Дата публикации: 2012
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Алексєєва Т. І. Дослідження впливу інноваційної складової на стан конкурентоспроможності підприємства / Т. І. Алексєєва // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 12. – С. 3-8.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто особливості впливу інноваційної складової на стан конкурентоспроможності підприємства та обґрунтована необхідність зваженої політики щодо підвищення ролі інновацій у подальшому розвитку підприємства.
The paper considers the impact of innovative features component of the state of competitiveness of enterprises and necessity of relevant policy measures to enhance the role of innovation in the further development.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6885
Располагается в коллекциях:Вісник № 12

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2012_12_Alekseieva_Doslidzhennia.pdf497,5 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.