Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6885
Назва: Дослідження впливу інноваційної складової на стан конкурентоспроможності підприємства
Автори: Алексєєва, Т. І.
Ключові слова: інновації; розвиток підприємства; потенціал інноваційний; innovations; innovative constituent; competitiveness; development of enterprise
Дата публікації: 2012
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Алексєєва Т. І. Дослідження впливу інноваційної складової на стан конкурентоспроможності підприємства / Т. І. Алексєєва // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 12. – С. 3-8.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто особливості впливу інноваційної складової на стан конкурентоспроможності підприємства та обґрунтована необхідність зваженої політики щодо підвищення ролі інновацій у подальшому розвитку підприємства.
The paper considers the impact of innovative features component of the state of competitiveness of enterprises and necessity of relevant policy measures to enhance the role of innovation in the further development.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6885
Розташовується у зібраннях:Вісник № 12

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_HPI_2012_12_Alekseieva_Doslidzhennia.pdf497,5 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.