Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6955
Title: Нові наукові розробки у галузі харчових технологій
Authors: Папченко, Вікторія Юріївна
Keywords: олійно-жирова галузь; олія; жир; білок; ферменти; купажі; рафінація; нейтралізація; окиснення; fat and oil industry; oil; fat; protein; enzymes; blends; refining; neutralization; oxidation
Issue Date: 2013
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Папченко В. Ю. Нові наукові розробки у галузі харчових технологій / В. Ю. Папченко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 38 (1011). – С. 178-182.
Abstract: Розглянуто перспективні наукові розробки у галузі харчових технологій, що стосуються вдосконалення технології рафінації і переробки олій та жирів. На основі узагальнення науково-технічної літератури визначені перспективні напрямки подальшого розвитку олійно-жирової промисловості
According to the analysis of scientific literature considered promising directions in the development of oil industry. Promising scientific developments in the field of food technology related to improving the technology of refining and processing of oils and fats
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6955
Appears in Collections:Вісник № 38
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_38_Papchenko_Novi.pdf333,17 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.