Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-6 из 6.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2009Аналіз впливу комплексної взаємодії технологічних факторів на емульгуючі властивості перлового борошна круп методом математичного планування експериментуЧоні, І. В.
2009Дослідження хімічного складу та піноутворюючих властивостей вівсяного та перлового борошна залежно від ступеню помелу крупЧоні, І. В.
2009Зміни харчової цінності гречаної та рисової крупів у процесі виробництва борошна як складового соусів емульсійного типу та нових продуктів харчуванняЧоні, І. В.
2009Дослідження нелінійного характеру залежності властивостей соусів виготовлених із застуванням борошна злаковихЧоні, І. В.
2009Розробка технології похідних соусів на основі соусів закусочнихЧоні, І. В.
2009Дослідження міграції токсичних елементів та радіонуклідів у різних фракціях вівсяного та перлового борошна як складових нових продуктів харчуванняЧоні, І. В.