Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
русский
Sign on to:
User Registration
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNTUKhPIIR
Search
Search:
All of DSpace
Вісники НТУ "ХПІ"
2009
Вісник № 01
Вісник № 02
Вісник № 03
Вісник № 04
Вісник № 05
Вісник № 06
Вісник № 07
Вісник № 08
Вісник № 09
Вісник № 10
Вісник № 11
Вісник № 12
Вісник № 13
Вісник № 14
Вісник № 15
Вісник № 16
Вісник № 19
Вісник № 20
Вісник № 21
Вісник № 22
Вісник № 24
Вісник № 26
Вісник № 27
Вісник № 28
Вісник № 29
Вісник № 30
Вісник № 31
Вісник № 32
Вісник № 33
Вісник № 34
Вісник № 35
Вісник № 35-1
Вісник № 36
Вісник № 36-1
Вісник № 37
Вісник № 38
Вісник № 39
Вісник № 40
Вісник № 41
Вісник № 42
Вісник № 43
Вісник № 44
Вісник № 45
Вісник № 46
Вісник № 47
Вісник № 48
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Type
Language
Provenance
Publisher
Thesis
ORCID
DOI
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Type
Language
Provenance
Publisher
Thesis
ORCID
DOI
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Дослідження міграції токсичних елементів та радіонуклідів у різних фракціях вівсяного та перлового борошна як складових нових продуктів харчування
Чоні, І. В.
2009
Аналіз впливу комплексної взаємодії технологічних факторів на емульгуючі властивості перлового борошна круп методом математичного планування експерименту
Чоні, І. В.
2009
Дослідження хімічного складу та піноутворюючих властивостей вівсяного та перлового борошна залежно від ступеню помелу круп
Чоні, І. В.
2009
Розробка технології похідних соусів на основі соусів закусочних
Чоні, І. В.
2009
Дослідження нелінійного характеру залежності властивостей соусів виготовлених із застуванням борошна злакових
Чоні, І. В.
2009
Зміни харчової цінності гречаної та рисової крупів у процесі виробництва борошна як складового соусів емульсійного типу та нових продуктів харчування
Чоні, І. В.
Discover
Subject
3
полісахариди
2
емульсії
2
стабілізаційні системи
1
борошно перлової крупи
1
білки
1
властивості
1
вуглеводи
1
емальгування
1
емульгування
1
емульсійні системи
.
next >
Date issued
6
2009