Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7043
Title: Методи та технології анаеробної переробки тваринницької біомаси
Other Titles: Methods and technologies of anaerobic processing of stock-raising biomassy
Authors: Майстренко, О. Ю.
Куріс, Ю. В.
Калінцева, Ю. С.
Власенко, В. М.
Keywords: утилізація відходів; промислове тваринництво; свинарські підприємства; традиційні енергоносії; свинячий гній; тваринницька біомаса
Issue Date: 2010
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Методи та технології анаеробної переробки тваринницької біомаси / О. Ю. Майстренко, Ю. В. Куріс, Ю. С. Калінцева, В. М. Власенко // Энергосбережение. Энергетика. Энергоаудит = Energy saving. Power engineering. Energy audit. – 2010. – № 2. – С. 29-36.
Abstract: Проблема утилізації відходів промислового тваринництва актуальна у зв’язку з високою концентрацією тварин на обмеженій площі. Свинарські підприємства, споживаючи відомі традиційні енергоносії, володіють чималим невживаним енергетичним потенціалом, яким є свинячий гній. У статті авторами розглянуті основні методи і способи переробки тваринницької біомаси і отримані певні висновки, так само зроблені висновки з аналізу анаеробних технологій.
The problem of utilization of wastes of industrial stock-raising is actual in connection with the high concentration of animals on the limited area. Pig breedings enterprises, consuming the known traditional power mediums, possess large enough not in the use power potential which pork manure is. In the article authors are consider basic methods and methods of processing of stock-raising biomassy and certain conclusions are got, conclusions are similarly done from the analysis of anaerobic technologies
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7043
Appears in Collections:Кафедра "Економічний аналіз і облік"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EEE_2010_2_Majjstrenko_Methods.pdf264,12 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.