Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7178
Название: Оплата праці персоналу підприємств харчової промисловості за організаційно-правовими формами господарювання
Авторы: Білоус, Л. Й.
Ключевые слова: рівень заробітньої плати; штатний працівник; харчова промисловість; аналіз
Дата публикации: 2012
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Білоус Л. Й. Оплата праці персоналу підприємств харчової промисловості за організаційно-правовими формами господарювання / Л. Й. Білоус // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Технічний прогрес і ефективність виробництва. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 15. – С. 13-18.
Краткий осмотр (реферат): В статті проаналізовано рівень заробітньої плати штатних працівників за організаційно-правовими формами господарювання в Україні та в Карпатському регіоні. Здійснено оцінку рівня заробітньої плати працівників харчової промисловості України. Здійснено аналіз розподілу кількості штатних працівників харчової промисловості за розмірами нарахованої їм заробітної плати.
The paper analyzes the salaries of staff by organizational-legal forms of entities in Ukraine and the Carpathian region. The estimation of wage workers of the food industry in Ukraine. The analysis of the distribution of staff food size assessed their salaries
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7178
Располагается в коллекциях:Вісник № 15

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2012_15_Bilous_Oplata.pdf472,45 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.