Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7178
Title: Оплата праці персоналу підприємств харчової промисловості за організаційно-правовими формами господарювання
Authors: Білоус, Л. Й.
Keywords: рівень заробітньої плати; штатний працівник; харчова промисловість; аналіз
Issue Date: 2012
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Білоус Л. Й. Оплата праці персоналу підприємств харчової промисловості за організаційно-правовими формами господарювання / Л. Й. Білоус // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Технічний прогрес і ефективність виробництва. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 15. – С. 13-18.
Abstract: В статті проаналізовано рівень заробітньої плати штатних працівників за організаційно-правовими формами господарювання в Україні та в Карпатському регіоні. Здійснено оцінку рівня заробітньої плати працівників харчової промисловості України. Здійснено аналіз розподілу кількості штатних працівників харчової промисловості за розмірами нарахованої їм заробітної плати.
The paper analyzes the salaries of staff by organizational-legal forms of entities in Ukraine and the Carpathian region. The estimation of wage workers of the food industry in Ukraine. The analysis of the distribution of staff food size assessed their salaries
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7178
Appears in Collections:Вісник № 15

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2012_15_Bilous_Oplata.pdf472,45 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.