Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7384
Назва: Функціонування буряко-цукрового заводу в Червоно-Ярузькому маєтку Харитоненків
Автори: Гайдай, О. М.
Ключові слова: харчова промисловість; цукрова промисловість; аграрна історія; маєток Харитоненків; сировинна база; виробництво цукру; sugar industry; estate; raw materials; agriculture; sugar
Дата публікації: 2013
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Гайдай О. М. Функціонування буряко-цукрового заводу в Червоно-Ярузькому маєтку Харитоненків / О. М. Гайдай // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Історія науки і техніки. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 48 (1021). – С. 39-44.
Короткий огляд (реферат): Автор у статті розглядає цукрову промисловість як складову частину аграрної історії та на прикладі Червоно-Ярузького заводу цукрозаводчиків Харитоненків досліджує історію становлення галузі, основні етапи розвитку та функціонування буряко-цукрового заводу (кінець ХІХ – початок ХХ ст.).
The author of the article considers the sugar industry as part of agricultural history and the example of Сhervono-Yaruzkoho Kharytonenko’s Sugar Factory explores the history of the formation of the industry, the main stages of the development and functioning of the beet-sugar factory (the end of ХІХ – to the beginning of ХХ century).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7384
Розташовується у зібраннях:Вісник № 48

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_HPI_2013_48_Haidai_Funktsionuvannia.pdf428,99 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.