Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння" : [406] Collection home page

Заведующий кафедрой - Гладкий Федор Федорович. Научные исследования выполняют более 20 человек (финансирование за счет госбюджета и хоздоговоров). Успешно функционирует аспирантура. Кафедра занимает площадь около 750м2 в техническом корпусе на втором и третьем этажах. На кафедре имеются специализированные учебные и научные химические лаборатории, физико-химическая лаборатория, компьютерный класс, учебная аудитория, микробиологическая лаборатория, оснащенные техническими средствами обучения. В составе кафедры 4 доктора наук, 9 профессоров. Выпускники кафедры получают высшее образование по профессиональному направлению «Пищевые технологии и инженерия» (бакалавр), и специальностям «Технология жиров и жирозаменителей» (специалист и магистр), «Технологии продуктов брожения и виноделия» (специалист и магистр). На условиях штатного совместительства для выполнения учебных поручений привлекаются специалисты научно-исследовательских и учебных заведений, в том числе 2 доктора технических наук.

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 406
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Управління якості, основи системи безпеки та експертиза харчових продуктівТимченко, Валентина Кузьмівна; Мольченко, Світлана Миколаївна; Гудзь, Ольга Миколаївна
2017Підвищення антиоксидантної стабільності соняшникової олії, що використовують для поливу крекеруПівень, Олена Миколаївна
2017Estimation of the Measurements’ Accuracy During the Production of the New Liquor "Mentina"Piven, Olena Mykolayivna; Chunikhina, Tatyana Vitalievna; Papchenko, Viktoriia Yurievna; Kumpitskaya, Victoria Vitalievna
2020Метрологічні особливості визначення з підвищеною точністю густини нерафінованих олійКузьменко, Ю. В.; Мельник, Д. М.; Мінченко, О. А.; Голодняк, Володимир Олександрович; Демидов, Ігор Миколайович; Півень, Олена Миколаївна; Шевченко, В .І.; Смородський, Д. А.; Хасанов, В. В.
2017Забезпечення окиснювальної стабільності соняшникової олії при виробництві крекеруПівень, Олена Миколаївна; Чуніхіна, Тетяна Віталіївна
2015Спосіб виморожування соняшникової оліїСадовничий, Георгій Володимирович; Гладкий, Федір Федорович; Чумак, Ольга Петрівна; Нетреба, Анна Олексіївна; Литвиненко, Олена Анатоліївна; Шкаляр, Тетяна Георгіївна
2021Щодо проблем удосконалення вершкових кремівЧумак, Ольга Петрівна; Федоров, М.
2021Про визначення функціональних чисел фосфатидних концентратівЧумак, Ольга Петрівна; Узбегов, Т. В.
2019Гірський віск як препарат для теплолікуванняЧумак, Ольга Петрівна; Лаврова, Інна Олегівна; Узлова, А. М.
2020Технологічні та економічні аспекти переробки насіння сафлору вітчизняних сортівМироненко, Лілія Сергіївна; Перевалов, Леонід Іванович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна; Попов, Микола Олексійович
2016Наукові аспекти методу визначення консервантів у олієжировмісних продуктахЛевчук, Ірина Володимирівна; Кіщенко, Володимир Анатолійович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Куниця, Катерина Вікторівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна
2019Аналіз структурних показників олії з насіння сафлору, адаптованого в умовах східного лісостепуМироненко, Лілія Сергіївна; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Перевалов, Леонід Іванович; Яковлева, І. М.; Арутюнян, Тетяна Володимирівна
2020Удосконалення технології підготовчих операцій під час переробки насіння сафлору вітчизняних сортівМироненко, Лілія Сергіївна; Перевалов, Леонід Іванович; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Арутюнян, Тетяна Володимирівна
2018Розробка рецептури бурякового квасу з використанням рослинних екстрактівАрутюнян, Тетяна Володимирівна; Півень, Олена Миколаївна; Смоленцев, А. В.
2018Удосконалення технології етанолізу жирівГаврюшенко, К. О.; Гладкий, Федір Федорович; Литвиненко, О. А.
2020Оптимізація рецептурного складу та деяких споживчих властивостей гречаних цукерокПівень, Олена Миколаївна; Демидов, Ігор Миколайович; Мольченко, Світлана Миколаївна; Березка, Тетяна Олександрівна
2020Використання епоксидованої соняшникової олії для одержання біомастильних матеріалівКасьяненко, Любов Миколаївна; Демидов, Ігор Миколайович; Мольченко, Світлана Миколаївна; Демидова, Анастасія Олександрівна
2016Спосіб безвідходної нейтралізації олій та жирів з одержанням жирних кислотДемидов, Ігор Миколайович; Мольченко, Світлана Миколаївна
2020Технология получения смазочных материалов на основе подсолнечного масла путем его гидрохлорированияКасьяненко, Любовь Николаевна; Демидов, Игорь Николаевич; Мольченко, Светлана Николаевна
2019Сonditions for the obtaining of tocopherols from deodorizing distillates of sunflower oilDemydova, A.; Nosenko, T.; Shemanska, E.; Molchenko, S.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 406