Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7583
Title: Значення поліненасичених жирних кислот стевії у харчових продуктах спеціального призначення
Authors: Кузнєцова, І. В.
Keywords: раціональне харчування; збереження здоров’я; категорії людей; ПНЖК
Issue Date: 2012
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Кузнєцова І. В. Значення поліненасичених жирних кислот стевії у харчових продуктах спеціального призначення / І. В. Кузнєцова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 17. – С. 114-117.
Abstract: Раціональне харчування один із основних чинників збереження здоров’я нації. У даному розрізі набуває особливого значення збалансованість харчових продуктів призначених для певної категорії людей. У статті розглянуто можливість використання поліненасичених жирних кислот у споживанні людям хворих на різні форми цукрового діабету або ожиріння. На сьогодні ПНЖК стевії не вивчені на достатньому рівні. Проте, у США вже здійснюються дослідження щодо використання речовин дитерпенових глікозидів та ПНЖК у спеціалізованому харчуванні військових.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7583
Appears in Collections:Вісник № 17

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2012_17_Kuznetsova_Znachennia.pdf237,35 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.