Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7587
Title: Використання поліпшувачів для регулювання якості хлібобулочних виробів
Authors: Сафонова, О. М.
Гавриш, Т. В.
Keywords: клейковина; пшеничне борошно; формостійкість; поліпшуючі добавки
Issue Date: 2012
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Сафонова О. М. Використання поліпшувачів для регулювання якості хлібобулочних виробів / О. М. Сафонова, Т. В. Гавриш // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 17. – С. 110-114.
Abstract: Показано можливість поліпшення формостійкості хлібобулочних виробів зі слабкого пшеничного борошна за додавання поліпшуючих добавок. Рекомендовано раціональні концентрації поліпшуючих добавок. Розглянуто питання використання поліпшувачів у технології хлібобулочних виробів за будь-яким способом тістоприготування.
The possibility of improving the shape stability of bakery products from a weak flour making improving additives. Recommended improving the rational concentration of additives. The question of the use of enhancers in the technology of bakery products in any way prepare the dough.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7587
Appears in Collections:Вісник № 17

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2012_17_Safonova_Vykorystannia.pdf526,02 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.