Сучасний стан інноваційної діяльності на м’ясопереробних підприємствах
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
У статті описується поняття інноваційної діяльності на підприємстві та її вплив на здатність підприємства ефективно реалізувати його інноваційний потенціал. Обґрунтовується сучасний стан інноваційної діяльності та пріоритетні напрямки її впровадження на м’ясопереробних підприємствах, які дозволяють підвищити ефективність виробництва та забезпечити конкурентоспроможність м’ясної продукції на ринку
In article describes the concept of innovative activity at an enterprise and its impact on the enterprise's ability to effectively implement its innovative capacity. Substantiates the modern state of innovation activity and priority directions of its implementation at the industrial enterprises, which allow to increase production efficiency and improve competitiveness of meat products on the market
In article describes the concept of innovative activity at an enterprise and its impact on the enterprise's ability to effectively implement its innovative capacity. Substantiates the modern state of innovation activity and priority directions of its implementation at the industrial enterprises, which allow to increase production efficiency and improve competitiveness of meat products on the market
Опис
Ключові слова
інновації, інноваційний потенціал, м’ясна промисловість, розвиток, фінансування, ресурсозберігаюча технологія, innovations, innovative activity, enterprise, meat industry, development
Бібліографічний опис
Чорновіл І. А. Сучасний стан інноваційної діяльності на м’ясопереробних підприємствах / І. А. Чорновіл // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 53 (1026). – С. 188-192.