Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7597
Title: Сучасний стан інноваційної діяльності на м’ясопереробних підприємствах
Authors: Чорновіл, І. А.
Keywords: інновації; інноваційний потенціал; м’ясна промисловість; розвиток; фінансування; ресурсозберігаюча технологія; innovations; innovative activity; enterprise; meat industry; development
Issue Date: 2013
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Чорновіл І. А. Сучасний стан інноваційної діяльності на м’ясопереробних підприємствах / І. А. Чорновіл // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 53 (1026). – С. 188-192.
Abstract: У статті описується поняття інноваційної діяльності на підприємстві та її вплив на здатність підприємства ефективно реалізувати його інноваційний потенціал. Обґрунтовується сучасний стан інноваційної діяльності та пріоритетні напрямки її впровадження на м’ясопереробних підприємствах, які дозволяють підвищити ефективність виробництва та забезпечити конкурентоспроможність м’ясної продукції на ринку
In article describes the concept of innovative activity at an enterprise and its impact on the enterprise's ability to effectively implement its innovative capacity. Substantiates the modern state of innovation activity and priority directions of its implementation at the industrial enterprises, which allow to increase production efficiency and improve competitiveness of meat products on the market
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7597
Appears in Collections:Вісник № 53

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_53_Chornovil_Suchasnyi.pdf498,95 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.