Сучасний стан інноваційної діяльності на м’ясопереробних підприємствах

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті описується поняття інноваційної діяльності на підприємстві та її вплив на здатність підприємства ефективно реалізувати його інноваційний потенціал. Обґрунтовується сучасний стан інноваційної діяльності та пріоритетні напрямки її впровадження на м’ясопереробних підприємствах, які дозволяють підвищити ефективність виробництва та забезпечити конкурентоспроможність м’ясної продукції на ринку
In article describes the concept of innovative activity at an enterprise and its impact on the enterprise's ability to effectively implement its innovative capacity. Substantiates the modern state of innovation activity and priority directions of its implementation at the industrial enterprises, which allow to increase production efficiency and improve competitiveness of meat products on the market

Опис

Ключові слова

інновації, інноваційний потенціал, м’ясна промисловість, розвиток, фінансування, ресурсозберігаюча технологія, innovations, innovative activity, enterprise, meat industry, development

Бібліографічний опис

Чорновіл І. А. Сучасний стан інноваційної діяльності на м’ясопереробних підприємствах / І. А. Чорновіл // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 53 (1026). – С. 188-192.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced