Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7663
Title: Розвиток та напрями підвищення ефективності зернової галузі
Authors: Христенко, Г. М.
Keywords: зерновиробництво; урожайність; рівень рентабельності; сільськогосподарські підприємства; продукти харчування; конкурентоспроможність; grain industry; efficiency; growth; productivity; profitability; agricultural enterprises
Issue Date: 2013
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Христенко Г. М. Розвиток та напрями підвищення ефективності зернової галузі / Г. М. Христенко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 53 (1026). – С. 182-188.
Abstract: Розглянуто стан і визначено напрями підвищення ефективності функціонування зерновиробництва. Досліджено вплив врожайності зернових на економічну ефективність галузі. Доведено, що, суттєве збільшення виробництва зерна та підвищення його економічної ефективності є найважливішим завданням державної аграрної політики, від вирішення якого залежить забезпечення ефективної діяльності зернопродуктового підкомплексу та агропромислового комплексу в цілому, а також продовольчої безпеки країни
Examined the state and identified ways of increasing the efficiency of grain production. The influence of grain yield on cost-effectiveness of the sector. It is shown that a significant increase in grain production and increase its cost-effectiveness is the most important task of the state agricultural policy , the solution of which depends on the effective operation of the grain product subcomplex and agriculture in general and food security
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7663
Appears in Collections:Вісник № 53

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_53_Khrystenko_Rozvytok.pdf790,56 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.