Зміни ліпідного складу пшениці та супутніх речовин при пророщуванні
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Наведено дані щодо розробки технології пророщування зерен пшениці і вмісту ліпідів. Досліджено зміну кислотних і йодних чисел під час пророщування. Визначено залежність вмісту каротиноїдів від часу пророщування і встановлена залежність вмісту вітаміну Е в процесі пророщування зерен пшениці.
The data on the development of technology for the wheat grains germination and lipid con-tent. The changes in the acid and iodine numbers in germination are studied. The dependence of the carotenoid content of the germination time and the dependence of vitamin E in the process of wheat grains germination.
The data on the development of technology for the wheat grains germination and lipid con-tent. The changes in the acid and iodine numbers in germination are studied. The dependence of the carotenoid content of the germination time and the dependence of vitamin E in the process of wheat grains germination.
Опис
Ключові слова
кислотне число, йодне число, каротиноїди, вітамін Е, acid value, iodine value, carotenoids
Бібліографічний опис
Арутюнян Т. В. Зміни ліпідного складу пшениці та супутніх речовин при пророщуванні / Т. В. Арутюнян, Ф. Ф. Гладкий, Л. А. Данилова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ", 2013. – № 55 (1028). – С. 104-112.