Зміни ліпідного складу пшениці та супутніх речовин при пророщуванні
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Наведено дані щодо розробки технології пророщування зерен пшениці і вмісту ліпідів. Досліджено зміну кислотних і йодних чисел під час пророщування. Визначено залежність вмісту каротиноїдів від часу пророщування і встановлена залежність вмісту вітаміну Е в процесі пророщування зерен пшениці.
The data on the development of technology for the wheat grains germination and lipid con-tent. The changes in the acid and iodine numbers in germination are studied. The dependence of the carotenoid content of the germination time and the dependence of vitamin E in the process of wheat grains germination.
The data on the development of technology for the wheat grains germination and lipid con-tent. The changes in the acid and iodine numbers in germination are studied. The dependence of the carotenoid content of the germination time and the dependence of vitamin E in the process of wheat grains germination.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Арутюнян Т. В. Зміни ліпідного складу пшениці та супутніх речовин при пророщуванні / Т. В. Арутюнян, Ф. Ф. Гладкий, Л. А. Данилова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ", 2013. – № 55 (1028). – С. 104-112.