Зміни ліпідного складу пшениці та супутніх речовин при пророщуванні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Наведено дані щодо розробки технології пророщування зерен пшениці і вмісту ліпідів. Досліджено зміну кислотних і йодних чисел під час пророщування. Визначено залежність вмісту каротиноїдів від часу пророщування і встановлена залежність вмісту вітаміну Е в процесі пророщування зерен пшениці.
The data on the development of technology for the wheat grains germination and lipid con-tent. The changes in the acid and iodine numbers in germination are studied. The dependence of the carotenoid content of the germination time and the dependence of vitamin E in the process of wheat grains germination.

Опис

Бібліографічний опис

Арутюнян Т. В. Зміни ліпідного складу пшениці та супутніх речовин при пророщуванні / Т. В. Арутюнян, Ф. Ф. Гладкий, Л. А. Данилова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ", 2013. – № 55 (1028). – С. 104-112.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в