Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7705
Title: Зміни ліпідного складу пшениці та супутніх речовин при пророщуванні
Authors: Арутюнян, Тетяна Володимирівна
Гладкий, Федір Федорович
Данилова, Людмила Андріївна
Keywords: кислотне число; йодне число; каротиноїди; вітамін Е; acid value; iodine value; carotenoids
Issue Date: 2013
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Арутюнян Т. В. Зміни ліпідного складу пшениці та супутніх речовин при пророщуванні / Т. В. Арутюнян, Ф. Ф. Гладкий, Л. А. Данилова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ", 2013. – № 55 (1028). – С. 104-112.
Abstract: Наведено дані щодо розробки технології пророщування зерен пшениці і вмісту ліпідів. Досліджено зміну кислотних і йодних чисел під час пророщування. Визначено залежність вмісту каротиноїдів від часу пророщування і встановлена залежність вмісту вітаміну Е в процесі пророщування зерен пшениці.
The data on the development of technology for the wheat grains germination and lipid con-tent. The changes in the acid and iodine numbers in germination are studied. The dependence of the carotenoid content of the germination time and the dependence of vitamin E in the process of wheat grains germination.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7705
Appears in Collections:Вісник № 55
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_55_Arutinian_Zminy.pdf172,25 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.