Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7711
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСаприкіна, О. М.uk
dc.date.accessioned2014-07-18T07:41:31Z-
dc.date.available2014-07-18T07:41:31Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationСаприкіна О. М. Підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу в аграрному секторі регіону / О. М. Саприкіна // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 53 (1026). – С. 125-129.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7711en
dc.description.abstractВизначено сучасні проблеми ресурсного забезпечення виробництва сільськогосподарської продукції. Проведений аналіз стану ресурсного потенціалу аграрного сектора економіки і розрахована ефективність його використання в сільськогосподарських підприємствах Тернопільської областіuk
dc.description.abstractCertainly modern problems of the resource providing of production of agricultural goods. The analysis of the state of resource potential of agrarian sector of economy is conducted and his efficiency of the use in the agricultural enterprises of the Kharkov area is expecteden
dc.language.isouk-
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectресурсиuk
dc.subjectзабезпеченістьuk
dc.subjectтехнічна оснащеністьuk
dc.subjectсільськогосподарські підприємстваuk
dc.subjectтоваровиробникиuk
dc.subjectпродовольча безпекаuk
dc.subjectresourcesen
dc.subjectprovisionen
dc.subjecttechnical conditionen
dc.subjectagricultural enterprisesen
dc.titleПідвищення ефективності використання ресурсного потенціалу в аграрному секторі регіонуuk
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Вісник № 53

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2013_53_Saprykina_Pidvyshchennia.pdf509,51 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.