Одержання моноацилгліцеролів гліцеролізом етилових ефірів жирних кислот

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

В статті розглянуто можливість одержання харчових поверхнево-активних речовин реакцією гліцеролізу етилових ефірів жирних кислот. Також досліджено та наведено порівняння емульгуючої здатності одержаного продукту з доступним емульгатором.
The article considers the possibility of obtaining of food surfactants by the reaction between ethyl esters of fatty acids and glycerol. Also given comparisons are emulsifying ability obtained product with affordable emulsifier.

Опис

Ключові слова

етаноліз, емульгуюча здатність, поверхнево-активні речовини, продукт, glycerolysis, monoglycerides, ethanolysis, emulsifying ability

Бібліографічний опис

Невмивака Д. В. Одержання моноацилгліцеролів гліцеролізом етилових ефірів жирних кислот / Д. В. Невмивака, І. М. Демидов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 55 (1028). – С. 139-143.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced